top of page

                Rólam írták                     

Amikor Antal Ildikó rám talált, egy boldogtalan boldog ember voltam. Ez így nyilván sarkítás, mégis: a szerelmemmel, második feleségemmel éltem, boldogabb már nem is lehettem volna - és mégis a gyermekkoromat cipeltem, szégyeneket és bűntudatokat, nem tudtam mit kezdeni velük és magammal. Ildikó kikapart ebből; ebből kapart ki. Végtelen türelemmel és hozzáértéssel, empátiával, s ha kellett, dorgálással értette meg velem, vagy inkább: vitt el addig a felismerésig, hogy mindez egyrészt természetes, hiszen mindannyian küszködünk valamivel, másrészt nem az én hibám, harmadrészt viszont ha vannak is hibáim, azokat is meg kell tanulnom megbocsátanom magamnak. Olyan módszerekkel, melyeket kezdetben tamáskodva figyeltem, és a járvány meg a közöttünk levő távolság miatt messengeren "dolgozva rajtam" eljuttatott egy olyan pontra, ahol már sokkal könnyebb. Ezért mindig hálás leszek neki, és mindenkinek nagyon melegen ajánlom. Igazi pszichológus, érzékeny, lelkiismeretes és szakképzett ember. (Demény Péter, 49)

Water Lily
Rólam írták 1
Antal Ildikó pszichológusról írták

Ildikóval egy közös ismerősünk kapcsolt össze immár két éve. Először rövidtávú terveink voltak de a közös munka olyan jól alakult, hogy azóta is heti rendszerességgel ülésezünk, online terápia formájában. 

Ildikó végigkísérte és mentorálta az életem elmúlt időszakát. Az ő segítségével számtalan mély traumával sikerült szembenéznem és több önpusztító szokásomon tudtam változtatni és azóta az életemet pozitív irányba fordító döntéseket hoztam. Megtanultam ki vagyok, mi a jó nekem és hogyan tudom azt megteremteni magamnak. Mindezt a terápia ideje alatt született felismeréseimnek és természetesen Ildikó felbecsülhetetlen munkájának köszönhetem. 

Ildikó terapeutaként végtelenül emberséges, és az egyetlen dolog ami konstans a vele való terápiában az a feltétel nélküli elfogadás. Mindig annyit és azt fogadja el, azzal dolgozik ami épp jelen van a páciensben. Követhető terápiás terve van és érezhetően jelentős háttérmunkát végez a terápiás találkozások közt, viszont első sorban mindig a páciens jelen pillanatának igényeit követi. Remekül reagál a változásokra, az aktuális állapotra. Többféle terápiás módszert is alkalmaz, mikor mire van szükség- gazdag szakmai tudásának eszköztárát precízen alkalmazza. 

Ezen kívül a terápia alatt csodálatosan használja az intuícióját, kíváncsiságát, humorát, intelligenciáját, végtelen türelmét, éles figyelmét és őszinte empátiáját, amelyek segítig őt a segítésben.

 

Én személyesen rendkívül hálás vagyok Ildikónak azért, ahogy kisegített az életem nehezebbik szakaszából, valahogy úgy is mondhatnám, hogy kivezetett az érzelmi világom sötét erdejének sűrűjéből, és megtanított önmagamat jobban megérteni, felismerni, meggyógyítani és a legfontosabb: szeretni. (B.X.,33)

Rólam írták 2

Mindig is vonzott a hipnoterápia gondolata, úgyhogy tudtam, hogy előbb-utóbb kipróbálom, viszont nem gondoltam, hogy ez előbb lesz, ráadásul online. 10 alkalmas terápiám volt Ildikóval, mindenik egy külön utazás a tudatalattim színes és szövevényes rétegei között. Nem aggasztott, hogy online van, hogy bármikor megszakadhat az internet, mert biztos hang és szakértelem vezérelt. Mindenik alkalom alatt úgy éreztem, hogy összesűrűsödik és egyúttal kitágul az idő, hiszen nagyon hamar eltelt a 60 perc, miközben igazi feloldások történhettek, amelyekről nem csak beszéltünk, hanem amelyeket megtapasztalhattam. Ezek után a feloldások után pedig csupán annyi dolgom maradt, hogy megfigyeljem a környezetem reakcióit a bennem történő változásokra és ezeknek a fizikai manifesztációit. Amikor konkrét konfliktusban voltam, akkor azzal dolgoztunk, ha nem volt ilyen éppen, akkor pedig egy szépen, tudatosan felállított munkamenetet követtünk. Egy csodálatosan hatékony eszközt ismerhettem meg. Köszönöm a türelmet, nyugalmat és szeretetet, amellyel teljes biztonságot teremtettél az alkalmainkon. Várom a folytatást! (P.ZS., 30)

Antal Ildikó pszichológusról írták
Rólam írták 3

          Kapcsolat        

Antal Ildikó
 

Avenue Guillaume Macau 7, Ixelles, 1050

Tel: +32 476 456 626

Email: contact@ildikoantalpsy.com

bottom of page